Valpuri haastoi minut kertomaan, missä vaatteissa oikein kuljen tänään. Öööh. Jos odotatte suuria seksikkäitä paljastuksia, niin - no, odottakaa ihan rauhassa.

Ennen puolta päivää oli punainen nanson paituli, leveyttä kolmen hengen verran ja pituutta hiukan polven yläpuolelle. Sitten oli se samainen paituli ja farkut (jossain halpislandiassa stretchkankaasta tehdyt... ne olen siirtänyt vain kotikäyttöön erään onnettoman episodin jälkeen. Tuossa onnettomassa episodissa olin keskella inprovisaatioharjoitusta kun halpisfarkkujen vyötärön nappi päätti laueta ja samalla laukesi vetoketjukin ja päädyin improvisoimaan en ihan housut kintuissa mutta jotenkin vaikeasti.) Nerokkaasti olen sittemmin juntannut napin uudelleen kiinni ja sitonut vetskarin nipukkeen vanhalla avaimenperärinkulalla nappiin. Riittää koti-oloissa.

Nyt on edelleen ne farkut, mutta kolmen hengen paituli on vaihtunut violettiin yhden hengen pooloon. Mukava  ja nukkaantunut.  Ei erityisen lämmin.

Jatkossa äänestyskelpoiset farkut ja se poolopaita. Villasukat!!! Ilman niitä ei selviä, etenkään talvesta. Kahdet vanttuut päällekkäin. Kaulahuivi, lakki, toppatakki... Voi kun ei tarvitsis topata itseään miceliniksi vain mennäkseen ulos.

Nyt se toinen kaksijalkainen syöksyi jo ovesta ulos matkalla äänestämään. Kai mää kans... Jatkan myöhemmin.