kohtuuttoman paljon kuvia kissoista ja sitten säilönyt kuvat koneen kovalevylle.

Toivoa sopii, etten oikeasti ala etsiä yhtä yksittäistä otosta, ja toivoa sopii myös, että tietokone käynnistyy ihan sievästi jatkossakin. (Terveisiä vaan sille toiselle kaksijalkaiselle, joka aina välillä mutisee varmuuskopioinnin tärkeydestä ja kyselee, olenko käyttänyt verkkoasemaa. Ääh. Ööh.).

Sentään olen tehnyt pari kuvakansiota lisää, mutta muuten ne kymmenet kuvat lojuvat automaattisilla numeronimillään kansioissa. Sentään olen puolen vuoden harkinnan jälkeen saanut fickr!-tilin avattua ja sinne kokonaista 29 kuvaa. Kummasti ne kuvat ovat Urhoa ja Vieteriä täynnä - tarkoitus on siis osoittaa, että alun molemminpuoliset ennakkoluulot on nyt unohdettu.

Pentu ja nuorisoraggari ovat kerrassaan... suloisia. Katsokaa vaikka.


pesu17

Tämän kissalauman keskellä suomen kieli muuttuu ihan kummalliseksi. Viimeksi muutama tunti sitten selitin ympärillä kärkkyville nelijalkaisille Ei kuulkaas tämä ole kissanlihaa, tämä on ihmislihaa. Ei meillä kannibalismia harrasteta, mutta ihmislihat ja muut yritetään pitää erillään. Puhumattakaan siitä, että viikonloppuna huijasimme kissoja syöttämällä niille koiranlihaa. Pentu oli siihen niin pöhkönä, että se ahmi oman annoksensa lisäksi kavereittensa ylijäämäpalat myös ja makasi sitten reporankana sohvalla piereskellen muutaman tunnin. Se toinen kaksijalkaisen mielestä Urholla on aidot kollin elkeet. Hm.