tällä hillittömällä private parts -linjalla. Tänään on nimittäin tutkittu tämän naisen molempia päitä. Yläpään tutkimiselle ei lie loppua näkyvissä, alapää taas oli sinne kurkkineen setä professorin mielestä normaali, mitä nyt kohtu hieman takana (? hyvä ettei ole ulos pudonnut tai lähtenyt vaeltamaan ympäri ruumista). Oireisiini taas kuulemma auttaisi a) kohdun poisto b) raskaus c) ehkäisypillerit. Lukija saa vapaasti päätellä, minkä noista ylläolevista vaihtoehdoista valitsin.

Kotio tulin kaupan kautta, ja raportoin sille toiselle kaksijalkaiselle jo ovelta, että olen terve kuin pukki, ainakin alaosin. Kerroin myös riehaantuneeni tiedosta niin pahasti, että shoppasin Stokkalta vadelmasorbettia ja muuta sekavaa (mm. mangoa ja sienisalaattia - näiden yhteensopivuutta kyllä epäilen).

Se toinen kaksijalkainen kehtasi väittää, että riehaantuminen ei noin yleensä tarkoita sitä, että ihminen menee ruokakauppaan ostoksille. Sanoi, että kyseessä täytyy olla satakuntalainen riehaantumisen alalaji.

Pöh.

Sitä paitsi en kertonut sille kaikkea: ennen herkkuosastolla riehaantumista kävin riehuilemassa kirjakaupassa. Ostin digivalokuvauskirjan, jonka avulla aion vielä selättää tuon syksyllä ostetun noin sata nappia ja hilavitkutinta sisältävän kameran tekniikan. Pelkkä kameran ohjekirja ei riitä, kun minun tasoiseni kuvaaja sen kanssa temppuilee.