tälle keväälle syntyi Valpurin innoittamana:

Tietotekniikkaa tumpeloille internet-ohjaajille
Kurssilla käydään läpi arkipäiväisiä ongelmatilanteita (esim. miten selvitä sähköisen työpaikkahakemuksen lähettämisestä). Mahdollisuuksien mukaan myös haastavampia harjoituksia - esim. simuloituja asiakaspalvelutilaisuuksia, joissa selvitetään, mistä oikeasti on kysymys, kun asiakkaan se joku juttu on jossakin kansiossa jollakin nimellä, ehkä, kenties. Niin ja siinä näytöllä vilahteli jotain, kun se juttu tallentui.

Näin päivität pääsi - turhan muistitiedon ja haitallisten uskomusten poistokurssi
Kurssilla nollataan mielestä joutavanpäiväiset mielleyhtymät, erityisesti ne jotka alkavat sanoilla: En minä koskaan... ja Mutku kummiski tää aina...

Arkiaamujen askareet
Keskitytään lähinnä kahvinkeittimen käytön pikanikseihin ja kissojen (tai muiden lemmikkieläinten) ruokinnan järjestelyyn. Tunnuslause: kaksi kissaa kainalossa on parempi kuin katti väärällä kupilla.

Henkilökohtaisen vainun kehittämiskurssi (yhteistyössä humanistisen höpsismin laitoksen kanssa)
Opetellaan löytämään tuoreiden romaanien, elokuvien, levyjen, taidenäyttelyiden, teatteriesitysten ja muiden kulttuurituotteitten joukosta juuri ne kunkin kurssilaisen kannalta merkittävimmät. Ei enää vain puoliväliin luettuja kirjoja! Ei kiusaannuttavia leffakokemuksia! Tämä kurssi kehittää pettämättömän vainun!

Pienten tekojen rohkaisukurssi
Oletko jo kuukausia miettinyt kampaamoajan varaamista? Etkö saa soitettua sitä tarpeellista puolivuotispuhelua vanhalle Fylli-tädille? Vältteletkö ruokakaupan palvelutiskillä asioimista? Pitäisikö hankkia uudet talvikengät, mutta et vaan saa aikaiseksi? Kurssilla keskitytään itserohkaisuun ja opetellaan ottamaan se ratkaiseva ensimmäinen askel.

Sisäisen itsekriitikon koulutuspäivät (yhteensä neljä viikonloppua, väliaikoina kotiharjoituksia)
Tule mukaan muuttumaan! Näillä koulutuspäivillä jokainen kurssilainen saa henkilökohtaisen hops:in. Sen avulla sisäinen itsekriitikko regressoidaan menneisyyteen.Samalla kriitikon ilkeät ominaisuudet poistuvat ja jäljelle jää leikkisä lapsi.

Vakuuttavan kielenkäytön abc
Kurssin jälkeen osaat käyttää imperatiivia ja kulloiseenkin tilanteeseen sopivaa idiolektiä. Opit luontevasti karsimaan puheestasi "Must tuntuu et me voitais hei" -tyyppiset ilmaukset.

Niin, ja näiden kurssien lisäksi ilmoittaudun kuunteluoppilaaksi Näin panet naamaasi meikkiä niin että muutos on parempaan päin eikä siinä kestä yli kolmea minuuttia -kurssille, jos se tosiaan sisältää vain alkeistason terminologiaa (Tosikko lupaa näin).