Googlen mainospalkki on näemmä päivittänyt viikontaikaisen postauksen ja nyt tuossa ylhäällä keikkuu 'häät Tampere' 'häät Turku' 'häät puhe' 'naimisiin info'.

Ei noita enää tarvita. Tässä viimeisten parin viikon aikana on minussakin herännyt lievä sisäinen organisoija, joka on saanut vaatteet hankittua, sormukset katsottua, kampaajan neuvoteltua (sen lähimmän ja helpoimmin lähestyttävän), kirjeet postiin (eipäs nyt liioitella, postituksen hoiti se toinen osallinen) ja töistä vapaapäiväanomuksen tehtyä.

Näemmä vuodan puheissani taas kuin seula, vaikka alun perin ajattelin rajoittaa työmaalla n-asioista puhumisen siihen vapaapäivälomakkeeseen. Ilmeisesti olen jo rouvittunutkin riittävästi, kun yksi työkaveri hihkaisi vilpittömän ällistyneesti "Luulin että sää olet jo naimisissa".

Nyt odottelen kissaa (taas kerran). Tämä uhkaa tulla jo tavaksi. Oikeasti olisi syytä laittautua täältä luonnon helmasta kerrostaloon ja opettaa nuo nelijalkaiset taas sisäeläviksi: ei nimittäin ole kovin kivaa odotella, milloin raitakatala suvaitsee saapua kotio. Kestohuolestunut osa minua alkaa tässä vaiheessa (siis kun retki on kestänyt eilisillasta asti) pelätä, että kissa on hengetön tai vähintäänkin loukkaantunut.

Tässä Vieteri taas sisäsöpöilee. Huomatkaa huolella valittu makuualusta: ei riitä patja eikä tyyny, tarvitaan vielä farkutkin pehmikkeeksi.

Sh101288