- hupsista, anteeksi haamupostaus... näin aamutuimaan onnistuin painamaan enteriä heti otsikon jälkeen, ja siitähän ei Vuodatus tykkää -

1. WC:n lavuaarin tulppa, onnettomat kaksijalkaiset ovat asemoineet sitä paikalleen jo pari kuukautta, turhaan... Nykyinen olinpaikka keittiön pöydän alla, sitä ennen minun kätköissäni kolmisen viikkoa. Huom: vain WC:n lavuaarin tulppa kelpaa, sillä siinä roikkuu mukana tassuttamista helpottava metalliketju.

2. Pussinsulkijat. Mitä useampia pussinsulkijoita neliömetrin alueella, sen parempi. Jos yhtään sulkijaa ei ole lattiatasolla, niitä voi helposti järjestää kiipeilemällä pöydille tai livahtamalla lavuaarinaluskaappiin. Suositeltavin leikkiaika on juuri valojen sammuttamisen jälkeen: ääntä ei synny niin paljoa, että kaksijalkaiset oitis ryhtyisivät takavarikointitoimenpiteisiin.

3. Mininarsissi. Tämä on oikeastaan välipalaruokaa, lehtien kärkiä voi pureksia hellävaroin, vaikka maku saattaa ärsyttää herkempää vatsaa. Jatkossa voi tassuttaa purkkia niin, että palleroiset sipulit näkyvät. Hortonomian tässä vaiheessa purkki saattaa mennä kumoon, mutta ei hätää, avuliaat kaksijalkaiset kyllä korjaavat tilanteen. Samoin he siistivät jäljet, jos narsissinlehdet joutuu myöhemmin syystä tai toisesta oksentamaan.

4. Suljetut ovet. Niitä vasten passaa teroittaa kynsiä ja hampaita etenkin silloin kun kaksijalkaiset makailevat ovien takana vaakatasossa. Muka nukkuvat! Ylös sieltä kun minä olen hereillä! Nih!

5. Ne valkoiset verkot, mitä säilytetään mattojen alla. Ihan ihmeellisiä, miksi niiden pitää olla maton alla piilossa?