seikkaillessani osui eteen pari viehkoa linkkiä. Ensimmäisen kautta voi etsiä naputtelemalla musiikkia. Minulla on kyllä niin olematon rytmitaju, että tyydyin haahuilemaan saitilla. Musiikkisaiteista tämä viehättää enemmän. Music map voi jopa olla se oljenkorsi, jopa estää putoamasta täysin uuden hyvän musiikin kelkasta. En kuuntele radiota, lakko on kestänyt ties montako vuotta. YleX ex-mafiaa kuunnellessa tulee tätimäinen olo, ylen ykkönen on liian sivistynyt ja kaupalliset taas... Saatanan soittolistat ja tilulilumainokset ja "soittakaa-meille-ja-kertokaa-onx-listaykkönen- ihqu-cool" -ohjelmat. Sama biisi kerran tunnissa... Blah.

Löysin nostalgisen inhokkilistan. Oi niitä aikoja kun kuuntelin vanhaa monoradiota sormet mankan äänitysnapilla. "Oikeaksi" musiikkidiggariksi en päässyt, kun en omistanut (tai vanhemmat eivät omistaneet) levysoitinta, mutta onneksi oli c-kasetteja, joille äänitin niitä parjattuja käännösbiisejä(kin).

Maria vinkkasi, että Bowiella on pienoinen blogistan internetissä. Näemmä joo. Lievästi vastenmielistä. En ole jaksanut kauheasti innostua herran myöhemmistä tuotoksista. Tein Bowie-testin, joka sanoo: You're a kook!

Ja sitten löysin lausegeneraattorin. Sen mukaan Luke on kuivunut puliukko.  Luke on uupunut supersankari. Luke on hikinen barbi. Luke on urhea eräjorma. Luke on löysä peräpukama. Ja suosikkini: Luke on tuhma makkara. Ehem. En taida olla ihan fiksu ja kypsä, kun nämä naurattavat.

Täytyy myöntää, että <salanimi> ja - C-  vinkkasivat pari linkkiä.