sovimme muuten yhteen, mutta iso osa meemeistä on  tylsiä ja erityisen tylsää on keksiskellä, keitä lähimmäisiäni kiusaisin jatkamalla meemiä eteenpäin. Siispä sivuutan liki kaikki meemit, enkä ainakaan haasta ketään onnetonta niihin vastaamaan.

Tämä kumminkin on kiva musiikki-meemi, tuli marialta, jolle se tuli tuilta. Kysymykset ovat kovin samoja kuin kirjallisuus-meemissä:

1. Yksi levy, joka muutti elämääsi
Näitä on monta. Sanon kumminkin, että Maritta Kuulan Valo ota vastaan. Tai Jesus and Mary Chainin Automatic. Sanon molemmat :-) Nämä liittyvät myös paikkakuntiin, Kuulaa olen kuunnellut ensimmäistä kertaa Kankaanpäässä ja JMC:n levyä Jyväskylässä. Vieläkin muistan ne huoneet, joissa kuuntelin.

2. Yksi levy, jonka olet kuunnellut useammin kuin kerran
Melkein kaikki tuolla cd-hyllyssä ovat ees taas renkutettuja... jolleivat ole, niin vikaostoksen olen tehnyt. No, Dawid Bowien Station to station ainakin... Sen jopa omistan kahtena kappaleena: ensimmäinen on c-kasetti jostakin 80-luvun puolesta välistä, ja toinen on remasteroitu cd.

3. Yksi levy, jonka tahtoisit mukaasi autiolle saarelle
Yksikö? Eikä! Siellä autiolla saarella haluaisin luultavasti kuulla suomen kieltä... Ismo Alangon Alangolla -boksin ottaisin (siinäpä on peräti neljä levyä... hähää!)

4. Yksi levy, joka teki sinusta hupakon
Ränttätänttä-punk-akseli tekee levottoman energiseksi - onko se sitten hupakkoutta, en tiedä. Rancid: Out Come The Wolfes

5. Yksi levy, joka sai sinut puhkeamaan kyyneliin
? Harvemmin musiikki itkettää... enempi hymyilyttää. Viime vuonna joulun alla eksyin kirkkokonserttiin, jossa esiintyi Lumen valo. Se musiikki silloin sai itkemään, mutta kun myöhemmin lainasin jonkin kuoron levyistä kotiin, niin eipä itkettänyt, ei vaikka oikein odotin.

6. Yksi levy, jonka toivoisit tulleen tallennetuksi
Hmmm. ? Tuomari Nurmiolla oli joskus muutama vuosi sitten Tulliklubilla kerrassaan loistava keikka, jossa mies esiintyi ensin yksin kitaran kanssa ja myöhemmin tauon jälkeen bändi tuli mukaan. Sen jos olisi saanut nauhalle...

7. Yksi levy, josta toivot, ettei sitä olisi koskaan levytetty
Öh. Dawid Bowien Let's Dancen jälkeen tekemät levyt... En jaksa niitä. Ja kumminkin suhtaudun herran uusiin julkaisuihin toiveikkaalla uteliaisuudella.

8. Yksi levy, jota kuuntelet paraikaa
Soittimessa on eilisen jäljiltä Michelle Shockedin Texas Campfire Takes, toinen levy (joo, ostin senkin... kun kerran löytyi paikallisesta levykaupasta)

9. Yksi levy, jonka olet aikonut kuunnella
Kitkerät Neitsyet: Todellisen menestyksen salaisuus