- ja taas painoin enteriä väärässä paikassa... anteeksi kaikki kolme tilaajaani taas kerran... Lukemus päivittyy väliin turhan innokkaasti.

Siis, kuvasin ja kirjoitin ja vähän kai piirsinkin

65568.jpg

Isompanakin tuo on.

Kuvassa on muuten makuuhuoneen kaihdin, eilen ostettu ja sen toinen kaksijalkaisen paikoilleen asemoima. Olisin halunnut  toisenvärisen. Jonkinmoinen realiteettien taju jarrutti sitä, että olisin  singahdellut kaupasta toiseen ja kolmanteen etsimässä sitä paremmanväristä ja -näköistä suojasermiä.

Oikeasti inhoan rullakaihtimia. Tuo nimeltämainittu sininen oli olosuhteet huomioon ottaen pakko ostaa, kun arska paistaa makuuhuoneeseen aamuisin turhan innokkaasti.

Minun käsittelyssäni kaihtimet jumiintuvat ennemmin tai myöhemmin.Viimeksi toissaviikolla töissä availin verhoja niin antaumuksella, että avauksen kohde jumahti umpitotaalitäysin. Haettiin ruuvimeisseli (tai jokin semmoinen... tiedätte kai niitä jutskia joilla väännetään kierteellisiä nauloja... en ole oppinut niiden tavaroiden tai työkalujen nimiä), irroitettiin kaihdin kannattimistaan, pyöritettiin väkisin rullalle ja ruuvattiin takaisin paikoilleen. Voi elämä.

Kaihdan koskemasta siihen verhoon jatkossa. Olen vakuuttunut siitä, ettei se tykkää minusta. Tai ainakaan minä en erityisemmin tykkää siitä.