Viivin ja Wagnerin, joka oli pari päivää sitten pudottaa tuolilta:

1135218848967.gif

Hittolainen, minun Sisäinen Sättijäni on näemmä ikuistettu ihan sarjakuvaan asti. Tästä on pakko päätellä, että muillakin on  kokemusta korvienvälisestä urputuksesta.

Henk. koht. vaihtaisin milloin tahansa Sisäisen Sättijän vaikkapa Yksityiseen Tiskijukkaan, siis siihen, joka kesken päivän ilman varoitusta alkaa renkuttaa taukoamatta vaikka Final Countdownia tai muuta sietämätöntä inhokkibiisiä. Yksityiseen Tiskijukkaan voi vaikuttaa hyräilemällä itsepintaisesti mielikkisävelmiä, aluksi vaikka sen Countdownin tahtiin, mutta Sisäisen Sättijän jupina jatkuu, vaikka sitä vastaan miten inttäisi. Ja yleensä ei edes jaksa/osaa/pysty inttämään.

Final Countdownista tuli mieleeni, että erään viikkojulkaisun välissä tuli männäviikolla näytepakkaus Total Repair Shampoota. En ihan taida kuulua sen tuotteen kohderyhmään, kun Total Repairista tulee mieleeni lähinnä totaalinen tuho, joka räjäyttää hiukset päästä. (Pienenä pelkäsin että äiti ostaa Arielia, joka tv-mainoksissa "suorastaan räjäytti" likaa pois ja laittoi lattian tärähtelemään... Ei sotaisia mielikuvia minulle, kiitos!)

Näh, tässä päivityksessä ei ole kovin paljon päätä eikä häntää, enempi unisena hortoilevia ajatuksia epämääräisessä rykelmässä. Taidan mennä nukkumaan, etenkin kun huomenna pitänee herätä ennen kuutta - hohhoijaa, jo ajatus mistä tahansa toiminnasta siihen aikaan väsyttää armottomasti.